דו-קרב ריקודי בין בלרינה לכוריאוגרף.
שתי דמויות בבגדי גוף צמודים בטירוף, נאבקות על תשומת ליבו של הקהל. בשילוב מילים חדות, מחוות נועזות, וסיוע מהבינה המלאכותית, הן יוצאות למסע דדך הפיתולים והסיבובים של המחול העכשווי – וחושפות עד כמה מגוחך לקחת דברים ברצינות יתרה. מתחת לקלילות הנראית לעין, היצירה מעלה שאלות על יחסי כוח ושליטה בעולם הבמה.
דו-קרב ריקודי בין בלרינה לכוריאוגרף.
אנדראה קוסטנזו מרטיני רקד בלהקת המחול בת-שבע ובבלט קולברג השוודי. בשנת 2013, זכה בפרס הראשון למחול ולכוריאוגרפיה בתחרות הסולו הבינלאומית בשטוטגרט עבור יצירת הסולו הראשונה שלו, "מה קרה בטורינו". בין השנים 2014 ל-2021, יצר סדרת עבודות חדשות, ובהן Trop, SCARABEO, The King's Camera, Mood Shifters ו-PayPer Play, והופיע איתן ברחבי אירופה ואסיה. יצירותיו הן חלק מהרפרטואר של להקות כגון NDCWales (בריטניה), בלטו די רומא (איטליה), הגרנד אופרה של אביניון (צרפת), בלטו תיאטרו די טורינו (איטליה), להקת המחול MIR (גרמניה) ופרויקט האמנות BORA (קוריאה).
כוריאוגרפיה וטקסטים: אנדראה קוסטנזו מרטיני
מבצעים: אביגיל שפירא, אנדראה קוסטנזו מרטיני
מוזיקה: א. ברנדוארדי, Loscil
יועצת אמנותית: יעל ונציה
היצירה נוצרה במקור לפרויקט של אמיליו קלקניו “7×7, סאלונה כוריאוגרפיקו”, בשיתוף פעולה עם הבלט של אביניון.
העבודה זכתה בשני פרסים במסגרת תחרות הכוריאוגרפיה RIDCC 2024.
Paradise הוא דואט לשתי נשים, המבוסס על שירים מתוך צלילי המוסיקה שנכתבו מחדש על רקע המלחמה הנוכחית בישראל. היצירה עוסקת במלחמה, אובדן, תקווה ולאומיות, ומשלבת את דימוי האבטיח – סמל טעון למאבק על שייכות לאדמה. במשך עשרות שנים שימש האבטיח כסמל להתיישבות ולחיבור לארץ, ובשנים האחרונות נוכס מחדש כסמל למאבק הפלסטיני.
שתי בנות שרות על כאב, חיים, לאומיות, מלחמה ושלום דרך עיבודים מחודשים של השירים האהובים מצלילי המוסיקה.
מתן אריה כהן הוא כוריאוגרף ורקדן, יליד חיפה, 1993. מתן למד במסגרת ׳המסלול להכשרת רקדנים׳ בתל אביב, ובין השנים 2013-2024 רקד בלהקת בת-שבע. במקביל לעבודתו בלהקה, יצר מספר יצירות מחול ופרפורמנס, לבמה ולוידאו. סרטו, 'Composure' הוצג במספר פסטיבלים ברחבי העולם וזכה בפרסים. כיום מתן מתחיל את דרכו כיוצר עצמאי ומציג את יצירותיו ברחבי הארץ.
כוריאוגרף: מתן כהן
רקדניות: עדי רבן ועלמה קרבץ־שמש
עוזרת יוצרת: ניצן רסלר
היצירה נוצרה הודות למסגרת ״רקדני בת-שבע יוצרים״ של להקת המחול בת-שבע. המשך פיתוח היצירה נתמך בתוכנית שהות האמן של אורסלינה 28 שבאיטליה.
לעדי בלומנרייך ודנאי פורת על תרומתן המשמעותית לתהליך היצירה.
ללהקת בת־שבע וליוזמה 'רקדני בת־שבע יוצרים' על מתן הפלטפורמה הראשונית לפיתוח היצירה.