פוטודאנס
מרכז סוזן דלל גאה להציג קטלוגים מצילומי מחול שצולמו על ידי צלמים מוכשרים שנתמכו במהלך השנים ע"י המרכז. פוטודאנס הייתה תערוכת צילום ייחודית, אשר הציגה את ההיסטוריה של מרכז סוזן דלל מהיווסדו ועד היום. הצלמים והאמנים המובילים בישראל תיעדו את הרקדנים, היוצרים והרגעים הבלתי-נשכחים אשר השאירו את חותמם על עולם המחול הישראלי בשני העשורים האחרונים. התערוכה כללה פורטרטים של רקדנים, בחזרות ובהופעות, בין אם בתמונות מבוימות או ברגע האמת. התערוכה האחרונה הסתיימה במכירה פומבית שניהל סימון דה פורי, יו"ר Phillis de Pury & Company, אחד מבתי המכירות הפומביות הגדולים בעולם.
התערוכה של האוצרת הדס מאור התקיימה במרכז בספטמבר 2009. התערוכה מציגה תיעוד אמנותי מצולם של מיטב הלהקות והיוצרים הקשורים למרכז, כולל פורטרטים של כוריאוגרפים ומבצעים, צילומי חזרות, צילומים מתוך הופעות, צילומים מבוימים ועוד.
לחץ כאן לקטלוג של אוצרת התערוכה הדס מאור מספטמבר 2009.
התערוכה של הרקדן והצלם מיכאיל ברישניקוב התקיימה במרכז באוקטובר 2012 ומתעדת עבודות של כוריאוגרפים ולהקות מחול מרחבי העולם, ביניהם; איריס ארז, להקת מחול בת שבע, בנג'מין מילפייד, מרס קנינגהם, קלי ופקונדו, גיל רומן ועוד.
"במסעותי ברחבי העולם, צילמתי במשך שני עשורים במצלמת 35 מ"מ קונבנציונלית ובעיקר בשחור–לבן, נופים מסורתיים, דיוקנאות וצילומי אווירה. נמנעתי ככל האפשר מצילום דימויים בנאליים מתחום המחול,מחשש לתוצאות משעממות וצפויות.
יום אחד, כשדיפדפתי בכמה ספרים ישנים של צילומי מחול, בייחוד "הבלט" של אלכסיי ברודוביץ', ו"הבלט בפעולה" של פול הימל–גילה משנת 1954 ,היתה לי לפתע הארה. הבנתי שאם ברצוני ללכוד את ההתרגשות
של המופע ברגע התרחשותו, בצורה המרגשת והמרשימה ביותר, עלי להתרחק מתצלומים חדים וברורים
ולפנות אל מחוזות הקצוות המטושטשים והדמויות האמורפיות." מיכאיל ברישניקוב.
לחץ כאן לקטלוג של הרקדן והצלם מיכאיל ברישניקוב מאוקטובר 2012
דאנסאירופא (1999-2006)
פסטיבל דאנסאירופא, שקדם לפסטיבל תל אביב דאנס, היה יוזמה משותפת של מרכז סוזן דלל ונציגי האיחוד האירופי בישראל, ונועד לחשוף קהלים ישראלים לעושר ולמגוון של המחול האירופאי העכשווי. פסטיבל דאנסאירופא היה פרי שיתוף פעולה תרבותי בין ישראל ואירופה, ושימש ככלי חשוב בהקמת גשרים, ביצירת ערוצי תקשורת ובחילופי תרבות, שותפות הממשיכה עד היום. משלחת הנציבות האירופית, יחד עם השגרירויות ומוסדות התרבות של המדינות החברות, אימצו את דאנסאירופא כפרויקט של האיחוד האירופי, כחלק מהמאמצים המתמשכים לחזק את הקשרים התרבותיים בין ישראל והאיחוד האירופי.
מחולוהט
מחולוהט היה פסטיבל מחול קיצי שהציג רגעי שיא מתוך המחול הישראלי של השנה החולפת.
מדרידאנסה
מדרידאנסה, שיתוף פעולה עם מחוז מדריד, מכון סרוונטס ושגרירות ספרד, היה פסטיבל שארך שבוע והציג את מיטב המחול העכשווי והפלמנקו מספרד.
גוונים במחול
גוונים במחול היא תכנית מנטורים שהתקיימה במרכז. התכנית התקיימה אחת לשנתיים, בה זוגות של כוריאוגרפים צעירים ומנהלים אמנותיים מקצועיים יוצרים הופעת בכורה בהפקה מלאה, המהווה צעד ראשון של אותם אמנים לתוך סצנת המחול הישראלית. רבים מהכוריאוגרפים הישראלים המובילים כיום החלו את דרכם המקצועית בפרויקט זה, ביניהם יסמין גודר, ענבל פינטו, עמנואל גת, נועה ורטהיים מלהקת המחול ורטיגו, ענת דניאלי, ברק מרשל, ליאת דרור וניר בן גל, רננה רז ורבים אחרים.
פסטיבל גוונים במחול התקיים לראשונה בשנת 1984, בעיר רמלה, תחת ניהולו האמנותי של אלידע גרא, כיוזמה משותפת של אמנות לעם בהנהלתו של יוסי פרוסט ומפעלות דיסקונט, תחת ניהולו של יגאל ששון. גוונים במחול נבנתה כתחרות כדי לעודד אמנים להשתתף וכדי לאפשר להם ליצור עבודה נוספת באמצעות זכייתם בפרס כספי. גוונים במחול נעשתה לתכנית של מרכז סוזן דלל עם הקמת המרכז בשנת 1989. הפסטיבל נתמך על ידי משרד התרבות והספורט ועיריית תל אביב-יפו.